Inspiratie: villa aan de Leie


Voorbereid in Cinema 4D (door Govaert & Vanhoutte Architects)

De grote ramen langs de woonkamer en de open keuken geven een adembenemend zicht over de rivier en het zwembad. Aansluitend hieraan vind je een deels overdekt terras, dat met behulp van houten schuifwanden net wel volledig kan worden afgeschermd van de rivier - hier geniet je als bewoner toch liever van wat privacy.


Het eindresultaat (Foto door Tim Van de Velde)

 


Voorbereid in Cinema 4D (door Govaert & Vanhoutte Architects)

In tegenstelling tot de ‘open’ begane grond oogt de betonnen box op de verdieping juist erg gesloten. Hier liggen dan ook de slaapkamers (één hoofdslaapkamer en twee extra slaapkamers), waarvan de gevels richting de rivier en de straat volledig dicht zijn. Ten aanzien van de tuin zijn de kamers dan weer wel helemaal open, met als kers op de taart het dakterras dat toegankelijk is vanuit de hoofdslaapkamer en een geweldig uitzicht biedt over de omgeving.


Eindresultaat (Foto door Tim Van de Velde)

 

De ondergrondse ruimte werd dan weer ingericht als een echte mancave, uitgerust met een bar en een open parkeergarage in de lounge voor de oldtimers. De afwerking met hout en Marokkaans tadelakt stucwerk geven de ruimte een eigen karakter, net als het grote raam achter de bar met zicht ín het zwembad.


Foto door Tim Van de Velde


Foto door Tim Van de Velde


Foto door Tim Van de Velde


Foto door Tim Van de Velde

 

<!-- Google Tag Manager -->
<script>(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start':
new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0],
j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src=
'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);
})(window,document,'script','dataLayer','GTM-5PTSSRR');</script>
<!-- End Google Tag Manager -->